Idag blev det smarrig pasta med strimlad kycklinfilé, squash och sockerärtor. Har fått dille på sockerärtor. Och squash är verkligen en favvis på grönsaksavdelningen! Kokade pasta och wokade sockerärtorna, kycklingen och squashen i chiliolja och lite kryddor. Till detta serverades en ytterst liten skvätt sweet chili-fraiche (uppskattar verkligen att äta pasta och wokat precis som det är! Till skillnad från älsklingen som är såstokig).
Kvargplättar – proteinrika och mjölfria
13 timmar sedan
Ja, dille på sockerärtor har jag med! ;) Det är så gott!
SvaraRaderaKeit har inga barn, är från Stockholm och har bara pysslat med naglar i 3 år, innan dess var hon en trogen kund hos en av Stockholms bästa salonger (måste jag nog säga)
Idag känns det snett och ovant, men det är sjukt kul att prova på något nytt. Tror det blir "normalt" nästa gång. Jag känner mig lite handikappad haha.