måndag 28 februari 2011

Lite bilder och annat smått och gott

Det är segt att komma igång, haha.. Och dessutom så har jag verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna! Det är så många man ska hinna träffa, varit på visit på Österlen några dagar och sen uppe och gjort lite spännande tester i Kristianstad i 2 dagar - Jag blev alltså kallad till dom sista testerna till Polishögskolan! :O. Fick reda på det när jag var på Fillippinerna och glad som attans blev jag, men nog mest chockad ändå. Av ca 2200 som var uttagna till fystesterna av över 7000 sökande, så var jag en av dom 900 som blev kallad till dom absolut sista testerna som innefattande psykologintervju, begåvningstest, polisintervju och hälsoundersökning. 2 väldigt tuffa dagar som slet lite på psyket. Men ack så kul!! :) Träffade många trevliga människor och vi alla bodde i en korridor och i mitt rum var vi 8 pers. Mkt mkt trevligt! Nu är det 3 månaders väntetid på att få reda på om man kommer in eller inte. 303 personer kommer komma in och vi är 1900 som konkurrerar om dom platserna. Alltså 900 som blev uttagna nu och ca 1000 personer från tidigare ansökningar = väldigt tufft och inte så bra marginal. Men, nu får vi alltså vänta och se. Jag tror på ödet så resultatet av detta är alltså meningen med mitt liv :).

En liten rolig sak med testerna som rör träningen, var väl att jag fick bäst resultat på styrkeprovet av alla tjejer där :). Fick en 5a och vad jag vet så var där en tjej som fick en 4a och sen var det väl 3:or och neråt för resten. Im good! ;). Och ändå har jag inte tränat på flera månader...

Dessa bilderna är iaf från när jag var på spinning förra söndagen. Har tränat 1 gång sen dess och det var i måndags (tisdagen åkte jag iväg och var inte hemma förens fredag eftermiddag - lagom till födelsedagsfest och sen har det varit jobb resten av helgen) och då blev det styrketräning med Ellan. 35 min på cykel i gymmet och sen körde jag väl i princip genom hela kroppen. Ajaj vilken träningsvärk jag hade överallt (speciellt mage, rygg och armar) dagarna efter. Skönt att ha kommit igång med träning igen!

Sen har det inte blivit mkt mer än 2 friska och härliga promenader. En igår och en idag i ljuvligt solsken. Folk sitter med skinnjacka och solglajjor på utecaféerna. Härligt härligt!

Ja, lite färg har man väl kvar ändå.. ;)

5 kommentarer:

 1. Lite färg bara haha :D
  Du är jättebrun. Så fräsh. Tror knappt att jag kommer se ut så där, fast vi är ju bara där i 2 veckor.

  Håller tummarna för att det går vägen med polisen nu.

  SvaraRadera
 2. Det blev mer inspiration från tidningen och recept från en kokbok som vår styvmamma gjort, Drakamöllans kokbok, recept här: http://syskonmat.blogg.se/2011/january/thii-bread.html :)

  Tinny

  SvaraRadera
 3. Spännande med polishögskolan! Och vad fit du är! Känner att jag måste iväg och träna imorgon... ;-)

  SvaraRadera
 4. Snygging! Grymt bra jobbat på testerna - riktigt kul att du kom vidare. Jag håller tummarna för att du ska klara dig helg vägen.. :)

  SvaraRadera
 5. Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej!;D Tycker det är skitcoolt att du var starkast!:) Din pepparkaka!;)

  SvaraRadera