fredag 3 juni 2011

Firregratäng

Klockan är redan halv 10 på kvällen och middagen är fortfarande inte serverad. Hemma sent från jobbet idag, runt 20-tiden, och jag som skulle laga fiskgratäng. Så som jag hade tänkt och bestämt så påbörjade jag fiskgratängen. Det tar minsann sin lilla tid när man aldrig gjort det förr, men nu är den nog alldeles strax klar (jag gjorde inte egen duschess utan använde mig av pulvermos. Äter ju fortfarande inte pasta, ris eller potatis, men idag var jag sååå sugen på pulvermos så pulvermos it is! :)). Ska bli så gott! Fiskgratäng har jag haft cravings efter hela dagen! Till förrätt har jag ätit lite chips för att stilla hungern :O... Efter 10 timmars arbetsdag, studentpresent-letande och ett tufft pass på gymmet, ja då är man hungrig! Så fiskgratäng, kom igen nu va!

Update - middagen serverad:

Godaste fiskgratängen på länge, lääänge! Nu har jag ont i magen så mätt jag är... tur det blev en portion över ;). Nu blir det mys i soffan. Nighty night!

3 kommentarer:

 1. Så du hittade ett recept tillslut :) Fisk är så otroligt smarrigt och det där ser toppen ut!!

  SvaraRadera
 2. Förresten... Studenpresentletande. Jag orkar inte ens tänka på det. Jag HAR letat till sonen, men hittar inget. Får nästan panik nu...

  (Och tack snälla för kommentarerna igen - blir så glad då du gillar bilderna. Tycker du är så duktig så det betyder mycket)

  SvaraRadera
 3. Jag har varit på en liten semester (hade faktiskt joggingkläderna med...) och har därför inte kunna tacka tidigare: SPORT BH:N HAR KOMMIT! Den passar perfekt. Tusen tack! :)

  Hoppas att du har haft en trevlig helg!

  SvaraRadera