måndag 6 juni 2011

Ljuvliga träningskväll

Ledsen för dålig uppdatering, ibland räcker tiden bara inte till. Som nu t.ex., jag grillar och bloggar samtidigt. Jag har varit ute på en skön och svettig löparrunda och J har varit och spelat basket - ni blir det grill och mys resten av kvällen, ljuvliga sommarkvällar - jag älskar er!

Eftersom jag har passat barn idag så har jag egentligen redan fått min dagliga motion, herreminje.. Ni föräldrar där ute, fan vilket jobb ni gör! :). Jag har burit på liten i sele på magen och busat och gungat en lite större i 4 timmar idag. I denna värmen är det som ett träningspass! Smått klibbig hela dagen och trött efter att ha jobbat natt och fått alldeles för lite sömn. Men när älsklingen skulle dra och träna och det är så fint väder ute, ja då kan jag bara inte låta bli att ge mig ut!

Det tog ca 30 min för mig att sluta eftersvettas. Varmt, klibbigt och svettigt väder - Aj lööööv it! Att dra ut och springa en sommarkväll som denna, det finns inte mycket som slår det.

1 kommentar:

  1. Så skönt! Löpningen har fått stå tillbaka (jag som började så bra). Inte kul att springa inomhus då vädret är som detta och har bara inomhus skor....

    Men som sagt, gymmet i alla fall. Passet var toppen idag :) Och jo, det är tufft med barn haha. Om man väljer att vara aktiv dvs ;)

    SvaraRadera