onsdag 1 juni 2011

Löptur i fina vädret

Idag blev det inte alls som jag hade tänkt mig när det gäller träningen, men det gör absolut ingenting. Jag hade tänkt att jag skulle dra till gymmet efter jobb & ite shopping på stan, men det var så himla fint väder så man var sådär sugen. Då började jag och min fina vän Eric att diskutera om vi skulle träna något ihop i stället och sagt och gjort så gjorde vi det. Vi drog ut på en löprunda vid reningsdammarna i Lund. Aldrig varit där så det såg jag fram emot. Där var så himla mysigt och fint - är jättesugen på att dra dit och springa igen någon gång. Somrigt, varmt, bra underlag att springa på, vackert och grönskande - underbart! Tog rundan på 8 kilometrar och gick den sista för att få lite nervarvning och för att knäna kände för det.

En bra träningsdag som förutom löprundan innefattade 1 mils cykling (till & från jobb som vanligt). Bra! Nu känner jag mig lite mör i skenbenen. Haft lite känningar, ungefär som väldigt grym träningsvärk, sen den långa powerwalken och nu känns det ännu mer. Kommer bli lite extra stretching dom kommande dagarna.

I morgon börjar jag mitt nya "extrajobb" - barnpassning. Ska bli så himla kul! Då lär det bli en lång promenad... :).

2 kommentarer:

  1. Löpning denna årstid är det bästa som finns!

    SvaraRadera
  2. Hej San! Jag fick sportbehån på posten idag, och den sitter som ett smäck! Superskön och bekväm och toppen passform, ser fram emot att testa träna i den. Tack så jättemycket! :)

    Ida P

    SvaraRadera