måndag 5 juli 2010

Cykel - en befrielse!

Nu var det nog lite väl längesen som jag bloggade. Har verkligen jobbat massor dom senaste dagarna och inte haft tid för något bloggande och knappt tränande heller för den delen heller känns det som! Men nu jävlar är det dags att ta i med hårdhandskarna igen! :)

Såhär såg förra VECKANS (vecka 26) träning ut:

Måndag
- Löpning (6,5 km)
Tisdag -
Cykling (ca 3 mil)

Onsdag - Gympastång
Torsdag - Kondition + Styrka i gym
Fredag - Cykling (ca 3 mil)
Lördag - Vilodag
Söndag - Vilodag (30 mins promenad

Fick som sagt cyklat några mil förra veckan och det var så himla härligt! Jag kommer lätt fortsätta med det. Känns så jäkla bra att man gjort det, tyckte det kändes överkomligt och skönt, och vill fortsätta! No more bil alltså. Det är en bekvämlighet att ha bil eller kanske man istället kan kalla det lathet?!!
Ofta säger man att det är en befrielse att ha bil, men frågan är om det inte är mer befriande att INTE ha någon?! Vi har haft tillgång till bil i ca 1 månad nu men jag kan nog räkna på en hand hur många gånger vi lånat den. Det är så skönt att bara hoppa på cykeln och cykla precis var man vill och sen sätta den i princip var man vill.. Gratis! Man slipper allt som har med att leta parkering och betala för parkering att göra - skönt! Jag och min nya cykel kommer så bra överens oxå så vi har många fina dagar framför oss :).

Både igår och idag blev det ingen träning som sagt. Förutom en 30 mins promenad så var det ganska dött. Det blev lite för mkt av det goda i lördags så kroppen satte stopp ;). Och idag, ja finns inte så mkt att säga där inte. Förutom den mil som det är att cykla fram/tillbaka till jobbet så har jag inte rört på mig alls. Hade 8 timmars ledighet mellan föregående pass och kvällens pass. Snacka om lite marginal. Nu är jag tröttig och soffan väntar. Men i morgon, då jäklar ska det bli andra bullar! :) Gonatt!


1 kommentar:

  1. suck... jag skrev en kommentar som bara försvann :( Dumma dator.
    Håller helt med att det är skönt att inte ha bil.
    Fortsätt njuta av det härliga vädret och all motion. Sommaren är så härlig!

    SvaraRadera