tisdag 13 juli 2010

Good news

Igår var jag ute och sprang. Jag kunde inte bestämma mig efteråt om det var jag som var galen eller om jag bara var jäkligt grym. Den här värmen!.. 30 grader ute, ja ni kan ju själv tänka er. Det var såå svettigt! När jag kom hem så tror jag det tog över en timme innan jag kände att jag slutat att svettas. Knappt att en dusch hjälper ens, man är ju på gränsen till svettig hela tiden. Helt galet!

Idag var det ju inte mkt bättre. Träffade Ellan på gymmet imorse för lite kondition+styrka. Det var så klibbigt och varmt! Men vad gör det egentligen... Bara man dricker ordentligt med vatten så man orkar med. Tror jag drack över 3 liter vatten igår. Det var gott och svalkande! Vissa dagar är jag inte alls speciellt sugen (men dricker ändå alltid till frukost+middag) och vissa dagar får jag lixom aldrig nog.. Igår var en sån dag!


Var hos fabror doktor oxå idag ju! Fick höra good news - YES! Visst har jag en belastningsskada i knäet, men det var inte "värre" än så. Inga förstörda korsband eller så. Tipsen jag fick var att jag i fortsättningen skulle hålla mig borta från saker som gör ont (tycker jag ifs att jag redan varit ganska duktig med...) som t.e.x löpning och gympa. Och sen fick jag tid hos sjukgymnast så jag kan få lite tips på hur jag ska träna upp mitt knä så det blir bättre. Jag ser hopp! :)

1 kommentar:

  1. Skönt att veta att det inte var något mer allvarligt och sen hur du ska träna och vad du ska undvika. Mycket benspark så ska du se att du snart är på banan igen.. :)

    SvaraRadera