tisdag 22 mars 2011

3 saker...

  1. På fredag ska jag minsann åka till PARIS! Fattar ni, jag ska ut och resa igen! :O. Förra veckan ringde Jim mig på jobb och sa att han hade en överraskning.. Jag undrade såklart vad, och då svarade han att han hade köpt flygbiljetter till oss till Paris. Det tog nog 2 dagar innan jag riktigt förstod, haha.. Känns inte riktigt som jag förtjänar en resa med tanke på att jag precis varit ute och rest i 2 månader. Men så i alla fall, på fredag morgon klockan 08.00 lämnar vi Kastrup och är framme i Paris 2 timmar senare. Sen blir det hemfärd igen på tisdagkväll kl. 20.00 - får alltså nästan 5 heldagar i Paris! Tanken är att vi bara ska njuta, upptäcka och umgås. Har inte blivit mycket på "umgås-fronten" sen jag kom hem då vi haft så fullt upp båda.
    På fredag ska det vara 18 grader i Paris, ser vi fram emot det eller vad?!! :)

  2. Igår fick jag ett mejl från en kvinna som jobbar för Swegmark of Sweden. Hon tyckte min blogg var inspirerande och skrev något i stil med det här: "Jag har följt din blogg och jag tycker att den är väldigt inspirerande, du kan få vem som helst att vilja börja träna.". Hon vill skicka mig en sportbehå som jag ska få testa på. Ja, tack! Gud vad kul! :).

  3. Jag har en ny blogg. Var med i en bloggtävling och vann en invite till Spotlife. Hade en blogg ganska länge innan som jag skrev om allt möjligt i, men efter ett par år stängde jag ner den. Den här nya är tänkt att den ska fungera lite på samma sätt. Skriva om allt mellan himmel och jord. Verklighet, drömmar, mål, musik mm mm. Kika gärna in HÄR! Ni hittar även en länk i spalten till höger.. Ni är minsann även dom första som får nys om den.. ;).

1 kommentar:

  1. Som ett KinderEgg! Härligt! Kul! Grattis! :D

    SvaraRadera