söndag 20 mars 2011

Äggmackor och rese-kg

I lördags fick det bli en sen frukost. Eller brunch kanske man ska kalla det. Åt en banan när jag vaknade och begav mig sedan till gymmet.

45 mins crosstrainer och sen lite blandade styrkeövningar fick berika mitt träningsliv denna dag. Kändes skönt med all kondition. Det rä det jag vill lägga huvudfokus på nu när jag vill gå ner mina "rese-kg" som jag kallar dom (även om det är sen jag kom hem från resan som jag gått upp i vikt). Usch och pi vad tungt det känns. Känns som att jag bara går upp i vikt fast jag tränar nu, vilket jag inte gjorde i Asien. Kanske Asien is the place to be om man vill bibehålla sin vikt?! Dricka drinkar, ligga på playan och dyka ;).

Brunchen blev alltså 2 äggmackor med mayonäs och annat smått och gott. Mums!

2 kommentarer:

  1. Sitter precis nu & äter ägg/majonäs-mackor. Underskattat gott!! :)

    Förmodligen går du inte upp i vikt nu, i alla fall inte fett-vikt. När man är i ett varmt land svettas man så mycket & binder inte lika mycket vatten i kroppen. Därför är känslan att man är smalare än man är. Keep up träningen så lossnar dina resekilo snart (även om jag tycker du är snygg nu med) :)

    SvaraRadera
  2. Jag är likadan när jag väl börjat äta sötsaker. Mitt knep brukar va att stoppa i ett gott tuggummi i munnen när suget efter mer mat/godis kommer. Eller att hitta nyttiga saker som är GODA istället.

    Mycket sitter i huvudet. Bestäm dig & var strikt! Skriv om ditt mål i bloggen så får du ännu mer motivation att lyckas & bevisa för dig själv & dina läsare att du kan!! Jag hejjar på dig!! :)

    SvaraRadera