måndag 21 mars 2011

Hardcore!

Fy bubblan vad jag har varit duktig idag! Rättare sagt jag och Marie! Hardcore-löpning stod på schemat! Vi har satt upp ett litet mål och det är att springa Lundaloppet på 1 mil den 7e maj. Jag räknade ut idag att jag inte sprungit sen fystesterna för polisen som var i slutet på november. Alltså inte mycket löpträning alls.

Idag kände vi oss manade att testa och se om vi skulle klara av milen, kan ju vara en fördel om vi nu ska visa oss ute bland folk 7e maj. Det gick! Kan tänka mig att det tog runt en timme, lite mer (glömde klocka - suck) och det är jag väldans nöjd med. Mest nöjd är jag över att jag lyckades springa en mil trots mina knän. Första 5 km var väl helt ok, men sista halvan kändes tung. Det var inte så så att det skrek i knäna av smärta, men det värkte lixom, som om jag var riktigt trött. Benen var helt trötta och hängiga (även jag!!) efteråt. Jobb i 9 timmar och sen milen direkt på det, krävs lite disciplin för det minsann ;).
Kommer verkligen inte springa ofta i fortsättningen heller för det är inte så ultimat för mina knän, men det var i alla fall kul att testa. Nu får vi se dom kommande dagarna hur det känns och om dom håller...

Så nu är vi stolta och trötta. Efteråt blev det en proteinbar och en dusch innan jag slängde mig i soffan. Hunnit med både halv åtta hos mig och en tupplur. Nu blir det Californication!

Jag och Marie innan milen satte igång (Marie ville verkligen inte vara med på foto men jag lyckades sno till mig ett iaf, höhö). Taggade som tusan!
En puss från min älskade Maja säger man aldrig nej till, inte ens när man stretchar!

2 kommentarer:

  1. Duktigt! :)

    Sv: Det är sega cookies i cakepop-skepnad! Kika här http://imittskap.blogspot.com/2011/03/choklad-ar-onekligen-gott.html

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat! Efteråt kan det vara skönt att lägga ngt kallt typ fryst klyftpotatispåse mot knäna. Återhämtniongen går snabbare då har jag märkt!

    Jag jobbar Volvo och ska ner och träffa leverantörer! Lyyyyyx! :D

    SvaraRadera