tisdag 8 mars 2011

Bli fit igen..

Igår var jag och Ellan på spinningintensiv. Shit vad jag ska bli fit nu, haha! Jag känner ju att man tappat lite muskler och att kroppen inte är riktigt lika fit som innan så nu jävlar måste jag komma igång. Underbar känsla medans jag sitter och trampar och känner svetten komma, och härlig känsla efteråt när jag är trött och utmattad.

Spinningintensiv är snäppet värre än ett vanligt spinningpass som man kan höra på namnet. Det var tuffa backar (måånga backar) och hög kadens och en jävulskt bra instruktör. Kousha heter han och är riktigt pepp. Sjukt bra musik, verkligen varenda låt passade in! Gött! Även om jag inte stormtrivs med att vara tillbaka i kylan (skulle stannat resten av mitt liv där nere om det inte vore för Jim och testerna) så är det i alla fall skönt att vara tillbaka i träningen. I need it.

Idag har jag verkligen jobbat heeeela dagen, men jag tog mig upp i morse och gick en promenad på ca 30 min. Haft "kontorstjänst" och då vill jag gärna röra på mig lite på min lediga tid. Vill i fortsättningen försöka röra på mig lite varje dag. Någon dag måste det bli vila för jag har fortfarande känningar i mina knän och vill inte försämra - måste ta det hyfsat lugnt.

Så hur har mina knän haft det i värmen? Mestadels bra, men vissa dagar/tider har det varit förjävligt. För att ge ett exempel: När jag var på flygplatsen i Manila och skulle ta mig upp för några trappor, ja då fick jag hoppa upp för trappstegen på ena benet för att det andra knäet gjorde så fruktansvärt ont. Jag har inte sprungit och tränat där nere, men jag har gått med en tung väska fram och tillbaka, upp och ner - det sliter även det. Lite surt, trodde att dessa 2 månaders lugn och ro skulle vara rehab nog, men så är icke fallet. Jag tänker fortsätta med mina knäövningar och töjningar. Höra av mig till sjukgymnasten och se om hon har några idéer eller tips.

Allt för mig ikväll! Gonatt på er :)

4 kommentarer:

 1. Lycka till med knäna! Det positiva är: du vet hur man gör! ;)

  SvaraRadera
 2. Åh... Hoppas knäna håller!
  Skönt att vara igång med träningen igen.

  SvaraRadera
 3. Hej hej!!! Jodå med träningen går det bara bra. Tränar ca 2-3 gånger i veckan och det är underbart!! Kul att du kommit hem och börjat blogga på din "vanliga" blogg igen... Alltid inspirerande med dina tränings- och mattips!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Trist med knäna, jag trodde också att värmen skulle göra susen.=/ Hoppas de repar sig, du är duktig som är försiktig!

  SvaraRadera