torsdag 10 mars 2011

ofit goes krampis

Känner redan av träningsvärk från morgonens pass - awesome! Var och styrketränade med Ellan i morse. Började med 30 min på cross'en och sen en massa styrka på det. Körde mest knän, mage och armar. Kändes hyfsat i knäna idag faktiskt. Var inte speciellt ansträngande för knäna att köra på cross'en och det tackar vi för!

Vill ni veta något som är lite märkligt? Den sista månaden på min resa fick jag kramp i benen och fötterna titt som tätt. I princip varje dag. Kunde få det bara när jag låg på stranden, gick ut i vattnet, satte på mig skor osv osv. Fattade inte riktigt varför. Så fortsatte det när jag kom hem, och det är lite bättre nu men den första veckan fick jag kramp ett par ggr om dagen, och det varade länge också. Inte alls som vanligt att man får kramp och sträcker på sig så går det över direkt, utan en jävla ihållig och förjäklig kramp. Nu har det gått upp ett litet ljus i huvudet.. Visst kan det ha med träningen att göra? Att jag inte var tillräckligt "stretchad" jämfört med vad jag brukar vara och att det var det som gjorde att jag fick kramp hela tiden. Måste ju vara det.. För när jag tränar brukar jag aldrig ha sådana här problem, där nere var det lixom extremt. Och det som fick mig att fatta var att dom första två träningspassen som jag hade (sen jag kom hem) när jag tränade mage, fick jag kramp i magen när jag gjorde sit ups. Det måste ju vara för att magen är otränad nu.. visst?

3 kommentarer:

  1. Jag tänker saltobalans och rekommenderar Resorb! Finns på apotek och konsum!
    Banan är också bra mot kramper!

    SvaraRadera
  2. Det där lät jobbigt. Känner också lite smärta i mina ben just nu. Kombinationen mycket stillasittande följt av intensivt gående. Ingen äkta träningsvärk alltså. Fast jag tycker synd om mig själv ändå. ;)

    Sv: Tack så mycket!

    SvaraRadera