tisdag 15 mars 2011

Instant noodles och spinning

Idag blir det minsann tre rätters på Iliongränden. Till förrätt gjorde jag en liten sallad med stekt halloumi och huvudrätten *trumvirvel*, nudlaaar! I Thailand åt jag mycket instant noodles och jag bara älskar det. Kunde äta det till frukost och till lunch - alltid så gott! Och billigt.. några kronor fick man betala för en rätt. Bra för en backpacker ;).

Har provat ett par olika instant noodles sen jag kom hem och dom har smakat i princip INGENTING - skittråkiga. Men så förra vecka var jag inne i en asiatisk affär här i Lund för att köpa massaman curry-pasta, och då hittade jag en förpackning med räkor och hetta, och den provade jag idag. Smakade som Thailand - halleluja! :)

Till efterrätt får det nog bli 2 kiwisar. Ingen bild på det men ni kanske kan föreställa er på ett ungefär ;).

Är det nyttigt? Hmm, ingen aning. Ost och sallad ser jag väl som mer nyttigt än onyttigt, och nudlarna, ja ni.. 380 kalorier i den förpackningen. Bra eller dåligt? I dont know..


Och tränats har det också gjorts idag! Har nog cyklat uppemot 1,5 mil varav halva vägen i motvind (pjuuu vad jobbigt!) och förutom det har det varit ett tungt och svettigt spinningpass som förgyllt min dag. Innan passet kändes det lite jobbigt att komma iväg för att jag var lite trött, men väl där och efter passet, då var det himla skönt! Nu är jag trött i kroppen och framförallt benen. Hej hej soffan! :)

4 kommentarer:

 1. Sugen på att blogga hos spotlife? Jag ger ikväll ut 3st invites till spotlife open. Allt du behöver göra är att gå in på min blogg och kommentera inlägget om varför just du vill blogga hos spotlife. :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack så mycket, trevlig blogg du har med=)

  //M

  SvaraRadera
 3. Lyxigt med tre rätters middag och skönt med all cykling!

  SvaraRadera
 4. Mumsigt låter det! Jag har aldrig testat halloumi. Är jag sist i västvärlden tro???

  SvaraRadera