måndag 7 mars 2011

Tomatsås á la San

Idag fick det bli fullkornsspaghetti och tomatsås. Smarrigt värre! Jag har aldrig varit ett fan av tomatsås och när jag gör köttfärssås får krossade tomater aldrig finnas i. Men!, nu ska det bli lite andra bullar tror jag. Sista dagen på resan, i Istanbul, så åt jag och Magali på en turkisk restaurang och där beställde vi pasta med tomatsås - det var såå gott! Och idag kändes det helt rätt.

I min tomatsås hade jag en burk krossade tomater med chili (Ica's), körsbärstomater, salt, peppar, en liten gnutta socker, basilika, hackad babyspenat, 1 gul lök och 2 klyftor vitlök (fräs löken lite innan ni häller i övriga ingredienser). Bara blanda ihop och smaka av - simpelt och gott! Sen stekte jag bara lite färsk haricot verts och hade on the top.

4 kommentarer:

  1. Äntligen är du hemma och ger lite middagstips haha!

    Här är The Story: http://akaontherun.blogg.se/2011/february/the-story.html

    :P

    SvaraRadera
  2. Mmmm gott!
    Jag ska hålla igen lite i Thailand också. Man kan ju strunta i bröd
    och ris och istället ta en pannkaka. Alkohol dricker jag inte mycket av iaf.
    Ska dricka juicer och sånt. <3
    det värsta är att jag kommer bara hem och vänder sen till Tyskland så jag måste hålla på mat och träning annars blir det jobbigt att börja instruera igen. ;)

    SvaraRadera
  3. Det är i Skåne man ska bo alltså. ;)

    Jag längtar som en tok efter resan. Känns stressigt för vi hinner inte planera klart förrän söndag. Dagen efter min bästa väns 30-års fest haha.
    Pass, pengar.... Dra!

    SvaraRadera
  4. mmmm, vilken vardagsmästerkock du är!!:)

    SvaraRadera