torsdag 11 mars 2010

Gym + foto

Idag (onsdag) var jag iväg och gymmade. Alldeles för längesen sist och jag tycker att jag varje gång säger till mig själv på skarpen att jag måste hänga i gymmet oftare men sen går dagarna bara. Nu är det ju inte helt skamligt då jag får tränat mkt styrka på både gympan och när jag går på spinning-styrka. Men ändå lixom..

Började med 25 minuters löpning på löpbandet (svetten rann - så härligt!) och sen körde jag igenom hela kroppen. Ben (så jag trodde benen skulle ge vika), armar, rygg och mage. Kändes bra och jag blev matt i hela kroppen. Vissa av övningarna som jag brukar göra kändes riktigt tunga idag - bevis på att jag måste dit oftare!
Idag hade jag dessutom kommit ihåg att ta med mig mp3-spelaren så musiken köttades på ordentligt i takt med att kroppen fick jobba :).

Tog ett par bilder innan jag begav mig hemåt. Tyvärr inga jättebra då dom är tagna med min IPhone. Ska jag klaga på en IPhone så är det just över det.. att ta foton! Skitsvårt att hålla i den och ta foto med samma hand. Känns som man ska tappa den typ hela tiden.. Den är inte gjord för det!

Imorn blir det löpning.. Hoppas på några plusgrader nu bara!

1 kommentar:

  1. Hej gumsan!!!
    Vad duktig du är i din träning!!! Verkligen!!!
    Så fina bilder:)))
    Puss och kram Ellan

    SvaraRadera