söndag 21 mars 2010

Självkänsla

Jo men visst har jag tränat dom senaste dagarna. Bara inte haft riktigt tid för att blogga. Idag var jag på ett riktigt skönt spinningpass. Gillar den där snubben som höll i passet, tycker han är skön och har bra musik rakt igenom. Blev svettig så det rann från pannan och sånt gillar vi! Efter spinningen så drog jag in och mötte upp med min gymdejt, Ellinor. Det blev en timmes styrketräning och det var riktigt skönt för kroppen.

Har haft lite dålig självkänsla i helgen och den vill jag gärna ska försvinna så fort som möjligt. Jag gillar inte att inte ligga på topp. Jag har annars ganska bra självförtroende och brukar tro på mig själv, så när jag då inte gör det så känns det inte riktigt rätt. Fast den där dåliga självkänslan hör väl livet till. Man kan inte alltid vara positiv.
Nu är det ju inom träningsbiten som den där dåliga självkänslan infinner sig och det känns lite som att det kvittar vad jag gör, för det händer inget. Snälla, make some differens!

1 kommentar:

  1. Tänk på att inte pressa dig själv för hårt, gumman. Du är ju verkligen galet duktig och sund, det måste du säga dig själv ofta! Sen har alla dåliga dagar såklart!;)
    Vad är det för skillnad du vill ha? Dina mål måste ju vara rimliga. Min bärre är faktiskt ömtålig, du får vara rädd om henne, jag har bara en!;)<3

    SvaraRadera