tisdag 2 mars 2010

sjukis

Såhär såg förra VECKANS (vecka 8) träning ut:

Måndag
- Vilodag
Tisdag - Gympastång
Onsdag - Spinning
Torsdag - Morgonpromenad + Gympaboll + Alpgympa
Fredag - Vilodag
Lördag - Spinning
Söndag - Löpning

Denna veckans träning vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Jag har åkt på en förkylning och har ont i halsen - så sjukt jobbigt! Jag hatar verkligen att vara sjuk. Man blir så begränsad lixom.. Nu brukar jag ju tack och lov inte bli sjuk så ofta, men jag gillar inte dom gångerna när jag faktiskt blir det. Dessutom jobbar jag dagpass ett par gånger denna veckan och det begränsar även träningen. Vi får se helt enkelt.. Nu håller jag bara tummarna för att jag ska bli frisk snart.. Vill inte gå miste om en massa träning ju! ;/

Och en lite sjuk sak är att just förra veckan och nu i helgen så har jag druckit både Friskus-juice och ätit vitamintablett typ varje dag (för att degradera mig mot en vän som kanske bar på vinterkräksjuka, som jag aldrig ens träffa) och NU blir jag sjuk! Jag kanske borde sluta med det och börja med mina vanliga rutiner istället - äta vanligt och inte ta till en massa nytt :P.

2 kommentarer:

  1. inte träna när man är sjuk....ajabaja!!!!!

    SvaraRadera
  2. Aj då.. Tråkig att va krasslig. Min förkyldning har hållt i sig i typ 3 veckor nu. Mög! Har ändå tränat lite, men tar det lite extra lugnt.

    Krya krya!

    SvaraRadera