torsdag 19 maj 2011

Hilfe

Ajaj.. Vilat i några dagar från träning nu när jag varit ute och rest och vad tycker man då att kroppen borde ha gjort? Jo, återhämtat sig, vilat upp sig. Men nej. Här ger jag mig ut på en löprunda, visserligen går det bra största delen av rundan och jag känner mig pigg, pepp och riktigt på G, men sen så får jag så ont i knäet. Bestämmer mig för att gå sista 500 m hem från den 7 km långa rundan och det känns okej. Väl hemma stannar jag upp och stretchar innan jag går in lägenheten. När jag då börjar gå efter att ha stått still och stretchat, ja då gör det så ont i knäet så jag tror jag ska svimma. Masar mig upp för trappan och får nästan bokstavligen hoppa rundor på ett ben för att knäet värker så mycket. Är detta rättvist?! Nä, det är det F*N inte. Blir så trött på att knäet aldrig ska bli bra. Jag tycker ju att jag verkligen försöker. Jag gör mina knäövningar, jag tar det betydligt - betyyyyydligt, lugnare med träning än jag gjort tidigare (när jag tränade zumba, afro, intensivgympa, intensivstång-gympa, box mm), men ändå vill det inte ge med sig. Innan sprang jag var och varannan dag medans jag nu inte springer mer än 1 gång i veckan kanske om ens det. Före idag var det nog 2 veckor sen sist. Hur lång tid ska detta behöva ta?

Tips? Vad gör jag? Jag vill inte alltid ha dessa problemen. Vill inte känna att jag behöver "mesa" för att jag inte KAN ta i. Jag vill kunna ta i... Trist är vad jag försöker få fram att jag tycker att det är. Hilfe!!

För övrigt, Norge var bra. Shit vad norskar vet hur man firar sin nationaldag! :). Även om jag nog tycker att dom är liiiite för patriotiska. Men kul var det, ack så kul! :).

3 kommentarer:

 1. åh stackare!!
  Vet inte vad du ska göra faktiskt. Du går väl hos sjukgymnast mm? Har du träffat specialist läkare? Jag hade turen att träffa en grym läkare vid Råsunda arenan i Stockholm. Han var verkligen idrottsläkare och kunde snabbt ställa diagnosen hormonellt... Hm! Det värkte som f*n i ett halvår. Knäna vek sig. Jag kunde inte träna. Sen försvann det. konstigt!! MEN, han hade rätt!
  Det viktigaste var då han sa att det inte var farligt att träna, vilket lättade för mig!

  SvaraRadera
 2. Triiiist. Vad har du för diagnos vännen?
  Jag hoppas du får en redigt kul helg!

  SvaraRadera