tisdag 3 maj 2011

Powerwalkar med onda hälar

Idag fick det bli en powerwalk - var tvungen att köra lite "lugnare träning", om man nu kan kalla en powerwalk för lugn, iom att jag var så trött både psykiskt och fysiskt igår. Det blev en 60 minuters promenad i rask takt. Allt gick bra, inga problem med knäna, men fick sådana sjuka skoskav på hälarna. Jag har lättröda hälar alltid efter att fått skoskav om och om igen. Det hinner lixom aldrig läka innan jag får nytt - gooosh, vad jobbigt det är! Jag har dåligt läkekött och det utmärker sig verkligen på min hälar.

Kanske det hjälper om jag köper nya bättre skor att gå i. Just nu powerwalkar jag i mina löpskor och det är kanske inte ultimat? Jag tycker dom är skönare än mina walkingskor jag har på jobbet, så jag vet inte riktigt vad jag skulle byta ut dom mot. Jag får ju ingen skoskav av löparskorna när jag springer utan bara när jag går i dom... märkligt det dära.

Blev föresten ingen kroppsmätning idag. Dom ringde från gymmet ett par timmar innan jag skulle dit och ställde in. Tråkigt när man är inställd på det. Men nästa tisdag, då är det dags!

2 kommentarer:

  1. Skoskav är vidrigt!
    Jag håller på att gå in världens snyggaste pumps. Ena skon är jätteskön (och då menar jag verkligen det). Den andra ger mig blödande sår.. Skam den som ger sig! :D Ska man vara fin får man... (Det gäller ju även PW haha)

    SvaraRadera
  2. Jag får också skoskav av att gå i mina löparskor, men inte när jag springer i dom... jag brukar alltid ta skoskavstejp när jag ska promenera längre sträckor i förebyggande syfte, får ju alltid skoskav! Skitstörigt!

    SvaraRadera