måndag 23 maj 2011

Sunkigt syre är ingen hit!

Ett kort inlägg får det bli idag, måndag och allt. Pga min Norge-vistelse så har jag fått flytta rundor i schemat och nu känns det som att jag jobbar nästan varje dag. Men ska inte klaga.. Fina kollegor och pengar som cashas in - det är minsann aldrig fel! :)

Blev en runda till gymmet i morse. Första gången på kanske en vecka. Jag är verkligen inte, alltså verkligen INTE ett fan av gymmet när det är fint väder. Tycker det känns tradigt att sticka dit och stå inne i sunkigt syre och se hur solen lyser utanför fönsterna. Men vad gör man inte för att bli fit?! Drog dit med fina vännen Ellan och körde 30 mins kondis och sen en riktig genomkörare för knän och mage - härligt!

I morgon blir det nog en lång promenad. Hade velat dra till gymmet för spinning, men det går inte riktigt ihop med mitt dagsschema (ledig i morgon men alltid upptagen..). Men på onsdag, då måste det bli spinning. Jag är så sugen!

Nu ska jag slänga mig i soffan efter en lång kväll på jobbet och kolla på mitt älskade Desperate Housewifes (...jag är lite smått besatt :O). Puss!

2 kommentarer:

  1. Jag har inte blivit besatt av den ännu. Kanske tur :)
    Ja, den där ribbstolen var grym! Kan inte tänka mig något bättre vid träningsvärk haha.

    SvaraRadera
  2. Sitter här på hotellet idag också. Nu kan jag inte träna för jag är så jädra förkyld.. Hostar så jag nästan kvävs!
    Långpromenad är inte att förakta ;) Det fixade jag i alla fall. Med kameran i högsta hugg. Det är härligt!

    SvaraRadera