onsdag 25 maj 2011

I ♥ spinning

Spinning, åhh härliga spinning. Idag var det äntligen dax för ett spinningpass! Så härligt det var. Det var tungt och jobbigt, svettigt och roligt. Bra musik och en fullproppad sal! Varenda en av alla 80 cyklar var upptagna - t.om. folk som inte kunde vara med för att dom "kom försent". En sådan fullproppad sal med träningspeppade människor ger en energi och lust. Jag var pepp idag! Pepp på att jobba på och svettas rejält. Spinning är verkligen det som får mig att svettas mest av alla träningsformer. Lite trött i bena redan i börjat av passet när jag trampade på, men det ordnade upp sig sen när jag blivit varm i kläderna. Just nu är det nämligen motvind precis vilket håll man än cyklar åt i Lund, och med tanke på att jag cyklar en mil fram&tillbaka till jobb var dag får benen jobba ganska mycket.

Här är en bra spinninglåt som kom på dagens pass. Tror jag tipsat om den innan, men jag gör det gärna igen. Perfekt låt att köra en grym raksträcka till. Man blir taggad av hennes gryma, energiska röst. Jag gillar!


I morgon blir det nog en sväng till gymmet igen. Jobbar 4 långa dagpass på rad och jobb, träning, äta och duscha är i princip vad jag hinner med på en dag. Får bli gymmet imorn, förhoppningsvis en powerwalk på fredagkväll när jag kommer hem från jobb och sen lite vila på lördag. På lördag har jag tänkt ha en liten "gottedag". Mysa massor med killen - ut och äta gott & dricka vin, äta sötsaker och kanske lite glass... Det ser jag fram emot :).

2 kommentarer:

 1. Åhh, jag älskar också den låten!! :)

  Härligt det låter med svettig spinning. Ser allt framför mig & känner känslan. Perfekt att jag får min dos träning hos dig & andra träningsbloggar.. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Själv försöker jag kurera min hemska hosta. Jag kvävs nästan... Så ingen träning och jag börjar bli förbannad nu haha.
  Väl hemma, men inte träna. Suck!

  Kramar

  SvaraRadera