söndag 1 maj 2011

Dagsformen avgör

Idag kände jag mig stark på min löprunda. Tänk hur det kan påverka ens träning hur och när man äter, vad man äter, om man är utvilad osv. Helt enkelt: Hur ens dagsform ser ut.

Sist jag var ute och sprang hade jag sovit i säkert 10 timmar (försökte vända lite på dygnet inför jobbnatt) och inte ätit på minst 12 timmar, och sen sprang jag på det utan någon mat i magen. Jag brukar föredra att träna direkt när jag vaknat för att jag oftast inte hunnit bli hungrig och för att man sen har hela dagen ledig, men ibland är det inte bästa planen.

Idag gick jag upp och åt en bra frukost (omelett som vanligt) och väntade några timmar med att ge mig ut och springa. Jag hade således både bra sömn med mig och en hungerstillad mage = bästa kombon! Jag kände mig pepp hela vägen, tiden gick fort, jag kom in i andra andningen så flåset var det inga bekymmer med. Det enda som inte var top notch var att jag fick lite ont o knäna (som i vanlig ordning) någon gång efter jag sprungit lite mer än halvvägs. Men man kan ju inte få allt ;). Tyckte iaf att det var bra idag. En riktigt skön löptur som inte gjorde mig illamående eller yr. Tack för det! :)

Löpturen är inte det enda produktiva jag gjort idag, rättare sagt så har jag varit väldigt produktiv! Har bla. gjort nya lchf-matmuffins. Mums vad gott det ska bli i morgon! :)

1 kommentar:

  1. Usch... Jag orkar knappt läsa om träning.. :(
    Ska ÄNTLIGEN träna i morgon igen. Sjukt jobbigt att ha det så här. Jag känner mig som dina muffins ovan. Fast de är bra mycket finare än vad jag är just nu hahaha.

    Tack snälla söta du för kommentar :) Det blev faktiskt ett bra, helt oförberett kort. Killen som tog hade en D90, men hade aldrig använt manuella inställningar så han gjorde ett hyffsat jobb tycker jag ;)

    SvaraRadera