måndag 30 maj 2011

Tandis

Tidig morgon för mig. Usch och pi vad trött man kan vara. Men det bästa av allt, jag får snart hem och sova igen! Nu tänker ni kanske att jag är lite knäpp som tycker att klockan 7.30ish är tidigt, men jag har en väldigt bra förklaring till det. Jobba i natt! Då är det normala att sova längre nu på morgonen så man vänjer kroppen lite. Och varför är jag uppe så tidigt nu då kan man ju tänka sig?! Jo, för att jag ska till tandis! Gaaah, jag vill inte. Jag tycker inte om tandläkaren. När jag var lite hade jag inga problem med att gå dit, men nu! Hemskt att ligga där och låta någon annan få kontroll över ens mun. Nä, lite obehaglig känsla. Men nog om det nu!

I eftermiddag/kväll hoppas jag på lite träning. Hörde att det skulle bli fint väder idag så då blir det kanske inte gymmet. En 75 min lång powerwalk kanske? Skulle det vara något tro? Hmm, det klingar ganska fint i mina öron faktiskt... :).

Ha en underbar dag fina ni!

Bild: google

1 kommentar:

  1. Usch vilken skräckbild! :D Jag har sluppit ingrepp hos tandläkaren, men har opererat bort visdomständer. Det räcker för mig...!

    Det var så underbart med lite frisk luft och få se Sverige igen. Man saknar ju landet då man aldrig är här, så vill man iväg då man är här ;)

    SvaraRadera