lördag 14 maj 2011

Rulla rullor med proffs

Det blev ingen powerwalk i kväll som jag hade tänkt. Istället drog jag och J ut en runda på rullor när jag kommit hem. SÅ KUL! Första gången på rullor sen jag var liten så det var lite pirrigt. Men så kul och så jobbigt det är! Åkte bara en halvtimme (hann tyvärr inte mer och dessutom började det ösregna) men det var jobbigt ändå. Nu är tanken att det ska åkas många gånger framöver, jag ska bli grym på det! Rolig och varierande träning - tur jag har ett proffs att åka med så jag kan bli bra! ;)

Tyvärr lite suddig bild på J.. men fin ändå :)

I morgon åker jag till Norge som sagt var. Lär inte bli mycket uppdatering förens i slutet av veckan. Stay tuned och ha några trevliga dagar vänner!

6 kommentarer:

 1. Härligt!!
  Ha det nu fantastiskt i Norge :)

  SvaraRadera
 2. Du har så fint leende!

  inlines är underbart!!

  SvaraRadera
 3. Åhh vad roligt! Blir riktigt avundsjuk. Älskar inlines.. :)

  Ha det så bra i Norge!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin du är på korten förresten!
  Njae, jag är ingen schlagerlover alls, men jag älskar dessa partyn. Det roliga var att de sa att Lene var med för Tyskland igen. Min kommentar var typ... vem är det???
  De tittade alla på mig som om jag var ett ufo. I ärlighetens namn lyssnar jag knappt på låtarna, men det är så sjukt mysigt allt runt omkring hahaha :D

  SvaraRadera
 5. Hej Gumman. Ha det härligt i Norge, akta dig för gutterne och ta en tur. Sen måste jag bara säga att man ska ha HJÄLM när man åker inlines. Puss o kram

  SvaraRadera
 6. Haha, gillar inte heller fetvalkar. Jag tycker fortfarande att de där grejerna ser ut som gamla trötta snoppar (får man säga så i bloggen haha) med skrynkel kondomer på.
  Vet faktiskt inte vad det ska föreställa haha.

  SvaraRadera