söndag 22 maj 2011

Rulle-åkt igen!

Inlines idag igen - galet vad roligt det är! :). Jag och J begav oss ut och åkte i lite mer än 1 timme. Fram och tillbaka till affären som ligger en bit bort och sen hem med varorna och sen ut en halvtimme till. Jag blev så svettig! Och flåset kom! Trodde faktiskt inte att jag skulle bli så trött av att åka rullor, men när man åker i uppförsbackar, i motvind, på hackig asfalt, ja då får kroppen verkligen jobba. Har jag ingen träningsvärk i låren och rumpan i morgon kommer jag vara riktigt förvånad.


Nu ser jag redan fram emot nästa rulle-åk. Inget knäont och inga vurpor - bra jobbat! J sa att jag absolut skulle ställa in mig på att trilla då man gör det mycket som nybörjare, men än har jag inte trillat en enda gång *peppar, peppar*. Inte åkt rullor sen jag var 10 år kanske, så det tar ju lite tid innan man kommit in i det ordentligt. Övar på att rulla fort, ta bra med fart, snurra runt och något av det viktigaste - att kunna stanna.


Träningsvärk, kom och ta mig! Jag vill ha dig! ;)

2 kommentarer:

  1. Härligt det låter! Emellanåt sätter sig lessenheten över min bristande förmåga förlamande i hela kroppen. Det värsta är saknaden av att gå i skog och mark. Jag får så ont. Skönt då att det funkar m ortosen. Jag behöver få ut frustrationen ur kroppen och det som alltid funkar är att svettas ut den.

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul! Det var bra länge sedan ja åkte inlines. Vet inte ens var jag har lag mina?...
    Ha en underbar söndag. Själv måste jag packa igen. Suck... :S
    Kram

    SvaraRadera