tisdag 22 juni 2010

African dance

Idag var jag äntligen på ett afro-pass. Många hopp och skutt i det passet, och pga det så har jag fått vila från afron medan mitt knä har varit på läkning. Men med tanke på hur bra jag har känt mig dom senaate veckorna så vågade jag testa. And it was no problemo! :) Det kändes bra.. Jag tror att det hjälper att jag har med mig i tankarna att ta det lugnt och att jag dessutom har mitt knästöd. Det underlättar verkligen.

Iaf, afron var skitkul! Både spinningen igår och afron idag har varit riktigt peppande! Tycker afro är så roligt och frigörande på något sätt. Det handlar så mkt mer om att röra sig fritt och bara släppa loss, än att lära sig en tuff koreografi. Man svänger verkligen på allt man har och det är avslappnande och skönt för kroppen - me like!
Innan afron körde jag även 15 min på cross'en och gjorde lite mag- och armövningar.

Jag skrev ju i helgen att jag var överlycklig över att jag vägde så lite. Att jag vägde som jag gjort innan Thailand. I söndags vägde jag faktiskt ännu mindre. Jag vägde ett kilo mindre vilket resulterade i att jag nådde en vikt som jag inte haft på många, många år! Jag var endast 1 kg ifrån min målvikt. Kändes så sjukt bra! Den senaste månaden har det verkligen hänt lite på vågen. Innan kändes det mest som att allting stod still, men jag har verkligen hopp nu. Idag vägde jag inte så lite som i söndags men jag vet iaf att det händer grejer och att jag är påväg, mot mitt mål! :) Awesome!
Men jag kan ju erkänna att en tanke som slog mig när jag stod där på vågen var att, kommer jag verkligen vara nöjd om jag går ner bara ett kilo till?! Det kan ju knappast räcka.. Lite skrämmande ändå, jag har ju satt en maxgräns som inte får överskridas. Ajja, jag är inte där än och en dag i taget. Det är viktigast.1 kommentar:

  1. Vad duktig du är! Visst är det kul när det händer något :)

    Ja, det svåraset är att sen hitta balansen, när man nått sitt mål. Att inte fortsätta (för det är ju inte hälsosamt i längden), dieta & bli för bestatt. Men det problemet tar vi sen! :)

    Ha en skön midsommar!

    SvaraRadera