lördag 26 juni 2010

Smoothie & midsommar

Jag har inte gått och dött, eller blivit kidnappad. Jag har bara haft fullt upp med livet och dessutom så har jag ju firat midsommar som alla andra! :) Hoppas alla hade lika trevligt som jag!

Haft 2 vilodagar nu torsdag och fredag, mina enda vilodagar denna veckan förmodligen. Tycker egentligen inte om att lägga dom intill varandra men ibland blir det så.
Idag har jag dock varit ute och sprungit. Sov ca 4,5 timme efter jobb inatt så jag var gaaanska sliten och trött när jag vaknade. Kände mig helt matt i hela kroppen. Men springa skulle jag så det var bara att masa sig ur sängen. Gick först en runda med hundarna som jag passat och sen blev det 5 km svettig löpning. Så skönt det var. Jag var som sagt väldigt trött både psykiskt och fysiskt idag så jag sprang inte mitt snabbaste, men inte heller speciellt dåligt. Ca 1 min sämre än sist.

Ikväll blir det en massa mys med älsklingen. Vi ska fira midsommar på vårt vis idag. Vi har totalt gått om varandra dessa dagarna pga jobb men ikväll är vi lediga tillsammans. Mys.

Till frukost idag blev det smoothie. Ingredienser: 1 dl vaniljyoghurt, 1 halv banan och ca 2 dl blandat björnbär och jordgubbar - mums!
1 kommentar:

  1. Mums!
    Jag levde på smoothie när jag var gravid, tills en dag då min son råkade sätta sig på mixern. Jag har liksom inte kommit mig för att köpa en ny.
    Blir lite sugen nu, för det är bäst!
    Hoppas du hade en härlig midsommar!

    SvaraRadera