söndag 13 juni 2010

Dålig dag

Åhh! Jag känner mig så omotiverad. Just idag är det bajs alltså.. Jag känner ingen ork till att vara nyttig, men är det ändå. Vilket tar på krafterna. Åt en bit kladdkaka i förmiddags men har låtit bli godiset som jag gått och trånat efter hela dagen och kvällen. Och idag är det extra jobbigt att stå emot. Har ingen tro på mig själv om förändring. Vill bara att allt fett, som jag inte vill ha, ska trollas bort. Har ingen lust till att gå och vänta och vänta och vänta på att saker ska hända...

Hoppet och tron på mig själv går verkligen upp och ner och oftast vet jag och tror på mig själv, att jag kan. Men vissa dagar, som idag, så tror jag inte på ett skit. Har känt mig hängig, tjock och ful.

Förmodligen kommer jag må så mkt bättre i morgon och tycka att detta inlägget känns löjligt, men just nu i denna sekund så är det såhär jag känner. NYA tag i morgon med NYA krafter. Jag kan och jag vill.

3 kommentarer:

 1. Jag vet hur det är... Håll ut och var nöjd med dig själv! Det är ju långsiktigt och man måste få synda, kanske flera dagar i veckan ibland, även om förbränningen tar längre tid då.
  Det håller ju inte i längden annars. Varken humöret eller resultatet. :)

  SvaraRadera
 2. Amen så är det ju ibland! Så länge det är mer sällan än ofta så får man vara glad! Är verkligen oxå inne i en liten svacka! Mög är vad det är!

  Pepp pepp!

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam om att känna så ibland. Ofta är det när man är trött alla negativa tankar kommer. Jag önskar också att det gick lite snabbare att gå ner i vikt & vissa har allt gratis medan andra (vi t.ex.) får kämpa som as!

  Du är stark, frisk & snygg - viktigare än att vara smal! :)

  SvaraRadera