måndag 21 juni 2010

Försova sig och huvudvärk.

Aj aj mitt huvud.. Har haft huvudvärk hela dagen! Tycker att jag absolut inte borde få det nu när jag äter både vitamintabletter och järntabletter var dag. Fick tom. stoppa i mig en huvdvärkstablett men det har inte hjälpt helt. Fortfarande lite ont. Kan det vara det knasiga vädret tro? Har velat fram och tillbaka hela dagen om jag ska gå ut på balkongen för att sola eller inte. Velat ungefär lika mkt som solen har velat. Så för ca 1 timme sen så åkte bikinin på och jag gick ut och la mig.. för ungefär 10 min. Sen började det regna! Gaah, vad trött man blir! In igen och nu sitter jag här med jeans. Ja, strumpor hade oxå varit skönt minsann..

Igår körde jag träning här hemma. Gjorde level 2 på 30 days shred. Tycker fortfarande att det är riktigt bra, och speciellt bra med tanke på att man har träningen avklarad ganska snabbt. Men under tiden är det intensivt och svettigt.

Försov mig igår och det är ganska udda för mig. Jag är väldigt duktig på att sätta klockan och gå upp när den ringer, men 2 dagar i rad nu så har jag försovit mig. Fattar inte! Jag har tagit mobilen, stängt av alarmet, dragit ut laddaren ur väggen och sen somnat om. I förgår försov jag mig en halvtimme och igår en timme. Som tur är hade jag inte bråttom iväg till något, men det var ändå så att jag inte han dra till gymmet igår. Drygt! Och lite jobbigt.. Jag får ju inte börja försova mig lixom. Dax att ändra melodi på alarmet eller något.

Nu ska jag strax kila iväg till gymmet för att köra lite spinning - gött. Har saknat spinning lite nu senaste veckan.

1 kommentar:

  1. Usch vad jobbigt! Ibland är man bara slut. Har du semester snart?
    Jag är ju tillfälligt sjukskriven. Sov till halv ett ;) Antar att det behövdes haha.

    SvaraRadera