onsdag 2 juni 2010

Tröttis

Vilket väder det har varit idag! Kan det hända att det varit första sommardagen som vi har skymtat? Isf kommer den lägligt och hand i hand med juni - I like it! Cyklade genom min underbara hemstad Lund idag och jag blir så glad och lycklig av alla sköna människor som är ute. Fullsmockat på stan, caféer torg osv. ALLA är ute! Helt underbart...

Trots det fina vädret så kände jag mig tvungen att dra och träna. Jag var sugen på att träna, bara inte på att vara inomhus efter att ha varit inne och jobbat hela dagen. Men jag tog mig i kragen och begav mig iväg. Körde spinning idag. Det var ett bra pass med en ny vikarie. Musiken var helt okej och bra uppbyggnad. Fick lite kramp i ena benet precis i slutet och det var lite störigt. Kunde inte riktigt trycka på precis så mkt som jag hade velat men tryckte på gjorde jag ändå.. Och härligt var det :).

Har även varit så trött dessa dagarna. Igårkväll när jag kom hem från en vän (hade en timme hemma innan sängen kallade) så var jag helt illamående och hängig. Förmodligen av trötthet, dålig/lite mat osv. Och det funkar ju inte. Det har verkligen varit megalånga dagar nu under utbildningen och man blir ju helt slut. Är inte van vid att sitta i "skolbänken" heller för den delen.. Tar ju på ens krafter ;P. Men nu är jag iaf ledig imorn och det ska bli löveli! Hade tänkt sova mer än 6 timmar denna natten ;). Puss!

Precis såhär trött har jag känt mig..^^

1 kommentar: