måndag 7 juni 2010

Trötthet, spinning och luftvägar.

Gud så trött jag är! Sov lagom många timmar i natt och haft en ledig dag. Första riktigt lediga dagen på länge och det skulle ju avnjutas. Det kassa vädret har inte ens gjort mig på dåligt humör, för jag visste, att jag bara skulle vilja vara inne och koppla av ändå. Jag tänkte att jag skulle blogga ikapp mig och få redigerat lite foton. Tji fick jag.. typ. Nu är klockan halv 10 på kvällen och jag har knappt hunnit med något av det jag velat göra. Jag är kass! Fast det är kanske det som ledighet handlar om.. att man inte riktigt ska ha någon koll utan det får bli som det blir. Så har det blivit iaf ;).

Varit på spinning nu ikväll! Riktigt tufft var det. Jag spinnade på som bara den och kände mig ganska stark i ben, rygg, mage och allt. Men någon gång i slutet med kanske bara 5 minuter kvar av passet, så kändes det som luftvägarna täpptes till lite. Mitt i en backe och tuffa tag, så fick jag svårare att andas. Förmodligen för att jag tagit i så. Det la sig på ett par minuter som tur var och ingen skada skedd.

Min nyttighet ska fortsätta. Jag försökte äta mindre i helgen och var duktig i fredags, men sen blev det ju gottis igår då mannen fyllde år så där sket det sig. Men nya tag kallas det och jag håller iaf mig mitt i veckorna. Jag borde vara stolt. Många tycker jag är knasig och alltför "duktig" men jag vill vara det. Det är det som får mig att jobba och jag vet ju att jag kan lyckas.

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag saknar att träna. Har inte kunnat göra det på jättelänge pga begravningar och sjukdomar mm.. Hoppas jag kan komma igång mot slutet av veckan igen :)
    Så peppande att läsa att du tränar iaf!

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som kämpar på mot trötthet och sötsug. Visst är det otroligt svårt att stå emot godsaker just på lördagkväll? För mig är det nästan omöjligt om det finns hemma.

    Men håller man sig till helgerna är det ändå riktigt bra. Totalförbud är lite trist.. :)

    SvaraRadera