torsdag 3 juni 2010

Sol + löpning = sant

Vädret håller i sig - wiiie! Det firades med ca 5-6 kms löprunda i förmiddags. Jag har känt mig bra i knäna den senaste veckan och kände att ett försök var på sin plats. Har ju fått hålla mig sen den senaste rundan men nu var det tid igen.

För det första så kändes det så jävla underbart att ta på sig korta löpartights och enbart linne att springa i. Första gången detta året som jag har kunnat klä mig såhär "bart" när jag tränat. Och svettigt var det kan ni tro ;). Det var en riktigt skön runda. Solen brände på axlarna och det blåste lagom svalkande.
Hela rundan kändes ganska bra i knäet. Inga konstiga känningar och jag tog det hyfsat lugnt (eller ja, pulsen låg på 180 typ). Men nu, när jag varit hemma i några timmar, så känns det lite "glappigt" i knäet. Va fan lixom.. Jag får avvakta och se om det kanske bara är just nu det känns. Hoppas på att det inte känns alls imorn och då kanske jag kan fortsätta med att springa en gång i veckan iaf. Hade varit gött!

Relaxar i solen efter löprundan :)

Ha en underbar dag sköna träningsmänniskor!

2 kommentarer:

  1. Låter grymt skönt!=) Har du fått några särskilda direktiv om ditt knä? Akta så att du inte gör illa dig, knäskador är bajs!<3

    SvaraRadera