torsdag 26 augusti 2010

Blytunga ben

Idag var jag ute på en halvmils löprunda. Benen kändes tunga som bly hela vägen runt. Egentligen hade jag bestämt att jag skulle ha en vilodag idag då jag tränat flera dagar i rad nu, men så kände jag för att träna så så blev det! Men det var jobbigt.. Kondisen var det inga problem med, men att benen var så tunga var jobbigt. Kände det lixom direkt och då blir man lite "åhh, måste det börja redan nu när jag bara sprungit 1/50del". Men jag kom runt iaf och nu sitter jag här hemma, färdigduschad och fräsch igen! :).

I morgon får det nog bli spinning igen, vill ha så mkt kondition som möjligt nu. Gillar inte att det inte händer något på vågen! Får lite panik emellan åt. Jag som tränar så mkt.. Vill ju att det ska gå snabbt. Vill se resultat NU! Någon mer som har dessa JÄTTEJOBBIGA problem som jag har?! suck...

Sånhär fin våg har jag :)

3 kommentarer:

 1. Din kropp kanske är balanserad som det är. Måste det hända något på just vågen? Det kanske händer saker med dina mått som du missar? De där biffiga armarna måste ju väga en del, hehe!;) Puss<3

  SvaraRadera
 2. Det var en fin våg!
  Jag kom igång med träningen riktigt bra, men nu har ju alla sjuklingar hemma fått med mig i förkylningsskiten.. Vill bara träna!!
  Förresten så kan det stå still på vågen, men resultat syns i alla fall. Mät dig istället. Kolla av kläder ;)

  SvaraRadera
 3. För mig brukar det vara segt i början innan jag kommer igång med viktnedgången. Måste ge det tid, ibland flera veckor, och plötsligt faller vikten bort. Men stirra dig inte blind på vågen. Muskler väger mer än fett. Kolla på kläderna istället.

  Just nu bryr jag mig inte & fluffar säkert på mig endel när jag börjar äta mer igen. Det är ju höst & kläderna ska på.. ;)

  Ha en trevlig helg. Kram!

  SvaraRadera