måndag 30 augusti 2010

Hur jag blir när jag blir hungrig...

Hur märker jag att jag är hungrig? Jo, jag får först en lite kurrig mage och ju längre tid det tar innan jag äter, då blir jag totalt svimfärdig! Har aldrig blivit sur eller irriterad när jag inte fått mat i magen men jag blir dålig.. sjuk (om även bara för en kort stund). Förra veckan när jag kom hem från spinningen så hoppade jag först in i duschen och sen ställde mig direkt i köket. Jag blev så sjukt dålig och trodde jag skulle spy. Fick gå ifrån och lämna mannen med det hela, medans jag satte mig vid bordet med ett glas vatten. FY vad räligt det är när man blir så svimfärdig och bara vill spy. Sen när jag väl åt, då fick jag äta väldigt lugnt och länge. Går inte att slänga i sig maten fast man gärna vill det, så man kan må bra så fort som möjligt. Nä, det bästa är väl att man aldrig låter sig bli så där hungrig. Fast det ofta händer när man varit iväg och tränat på kvällarna..
Hur blir ni när ni blir riktigt hungriga?

Idag har jag iaf varit ute och sprungit milen! :) Wohoo - äntligen! Har inte sprungit en mil sen i våras och anledningen har ju varit mina knän. Visst kände jag av dom idag, men det gör jag nästan oavsett vad jag tränar. Nu får vi se hur det känns dom kommande dagarna. Känns det bra så är tanken att det ska bli milen en gång i veckan och en halvmil en gång i veckan. Så låt oss hålla tummarna nu! :).

Fick även vännen Ellan med mig och tiden gick så himla fort när man hade sällskap och någon att prata med. Sprang på 1.05 och det är väl inte bästa tiden, men absolut inte den sämsta heller. Vill ta det lugnt med tanke på knäna och med tanke på att jag precis kommit igång. Det var riktigt härligt! Och självklart är Ellan sugen på fler milen-rundor! ;).

Efteråt blev det lite proteinshake och sen fruktsallad på det. Fruktsallad bestående av vindruvor, banan, äpple, apelsin och russin - mumma.

3 kommentarer:

 1. När jag blir hungrig är jag som ett barn. Sur, lättirriterad, negativ och rastlös. Det går att hålla igen ute bland folk eller på jobbet men hemma är jag ett monster.. Har dock inte kännt mig spyfärdig (utom när jag var gravid).

  Bra jobbat med milen! Nu är du på G. Härligt! :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara instämma med ovan. Jag blir så arg då jag är hungrig. Tunnelseende, vill inte prata, grinig, gråtmild, ibland tappar jag känsleln i fingrar/händer, ser "stjärnor".. Blä! Ett monster dvs.
  Jag klarar dessvärre inte hålla igen på jobbet, något mina kollegor vet om haha.

  Vad underbart att dina knän håller! Jag vill bara bli kvitt denna förkylning så jag kan sparka igång igen.

  SvaraRadera
 3. När jag är hungrig så blir jag lätt irriterad och kan även må riktigt illa om det gått en lång stund.
  Självklart, är jag med på fler milrundor hehe. :))) Fruktsalladen och protein drinken gjorde susen efter, får vi göra om! Puss

  SvaraRadera