tisdag 3 augusti 2010

Opepp

Dagen började riktigt pissigt idag. Jag var så himla opepp och allt kändes så himla tradigt. Det tråkiga är att jag inte tror på mig själv ett dugg ibland. Och så var det imorse. Det känns lixom som att det kvittar vad jag gör så händer aldrig någonting. Trött på att träningen inte ger mer, samtidigt som att jag fattar att det handlar så mkt om kosten också. Och jag har inte riktigt den orken just nu. Att köra på i 110..

Jag har väldigt stora krav på mig själv och orkar inte alltid leva upp till dom. Jag måste lätta på det.. Jag måste sluta vara så hård mot mig själv och acceptera att man inte alltid kan vara 100%. Det värsta är att jag får sån ångest och blir stressad när jag inte kan prestera så mkt som jag vill.

Till hösten kommer det nog bli bättre iaf. Fler pass på Gerdahallen igen vilket kommer ge mig både mer variation och fler tillfällen till träning. I need it.

Blev iaf löpning både igår och idag. Hinner inte med så mkt när jag ska iväg och jobba på eftermiddagen. Och efter löpningen idag så kände jag mig faktiskt mkt bättre. Piggare och gladare. Måste ge älsklingen ett stort TACK också för att han är så himla förstående och peppande. Det värmer verkligen!

2 kommentarer:

  1. Du är bäst gumman! Min inspirationskälla;) Puss!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland ämnen såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din sida passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    SvaraRadera