onsdag 25 augusti 2010

Cupcakes och gympastång

Tjoho! I förmiddags bakades det cupcakes för hela slanten. När jag bakade förra veckan så fick jag så himla mkt frosting över och det kan man ju inte slänga.. Bakgrejer till nya cupcakes hade jag ju hemma så det var bara att köra en omgång till. Bakade dock inte i min muffinsplåt utan ville testa mina nya formar från Rice - så fina är dom! :). Gjorde efter detta receptet.

Kan oxå säga att jag var så himla duktig och smakade inte en endaste! Slickade inte ens ur skålen som nästan är halva grejen när man bakar ;). Däremot så fick killen smaka och han godkände! Men till helgen, då ska det ätas iaf! 28 st blev där, någon som vill komma på fika?


Blev gympastång idag. Instruktören som höll i passet är verkligen apsnygg!! Inte nog med att han är snygg att titta på, han har bra musiksmak också! Första låtarna under uppvärmningen var Hoffmaestro och Lars Winnerbäck - lovely! :)

1 kommentar:

  1. Omg, låt det där cupcakes-bakandet bli en vana, tack, så att man inte missar det!;O Najs med något trevligt att vila ögonen på när man tränar!^^

    SvaraRadera