onsdag 4 augusti 2010

Rullor

Imorse kom jag äntligen iväg till gymmet. Saknar gymmet lite när jag kör träning "hemmavid", som löpning osv. Har inte varit på gymmet sen i söndags tänkte jag säga och kom på att det var ju faktiskt inte så farligt längesen. Kändes så bara.
Blev iaf gym+kondition tillsammans med vännen Ellan idag. Tur vi har träningen gemensamt, för ibland undrar man hur man egentligen ska ha tid att träffas. Förmodligen hade det inte blivit av att ses idag om det inte varit för gymmet. Så mkt att göra alltid så det blir svårt att hinna med allt under sin lediga tid.

Iaf så catchade vi up idag och fick svettats lite medans vi snackade en massa skit. Härligt! 30 min på cross'en och sen en massa styrka. Hoppas på lite träningsvärk imorn. Tror nästan jag kommer känna lite i baksida lår och gump.. Hoppas ;).

Är hemma hos sambons föräldrar för tillfället och hälsar på. Fick ett par inlines som bara låg och skräpade - hur snygga som helst. Jim har ju redan ett par hemma så nu har vi bestämt att vi ska ut och åka rullor ihop. Herregud.. Visst ska det bli kul, men jag fasar för det redan! Haha.. Jag menar, mina 185 cm på ett par rullor blir typ 2 m. Balansen lär ju vara sådär :P. Kul ska det bli iaf!

Jag ska bli så skillad som denna killen.. :)

1 kommentar:

  1. Åh du ska vara stolt över dina cm!! Så häftigt!
    Inlines var det länge sedan jag åkte. Skulle kanske slå ihjäl mig idag. Var en höjdare för MÅNGA år sedan haha.

    SvaraRadera