onsdag 20 oktober 2010

ÅNGEST!

Sommarmänniska, eller rättare sagt värmemänniska som man är, så blir man lite ledsen i ögat när detta är vad man ser när man kollar ut genom balkongdörren:


Varför i hela friden? Det är ju F*N bara Oktober! Blir det en till vinter som i vintras så blir jag knäpp, deprimerad och allt som hör där till. Sånt pallar inte jag. Jag vet med mig själv att jag mår så himla mkt bättre av värme och sol. Kanske får jag rymma till varmare breddgrader ifall detta ska hålla i sig.. :/.

Pluggat hela dagen. Gud så duktig jag varit.. hah. Känns som man knappt kommer någonstans ibland. Fast än man lägger ner hur mkt tid som helst på det. Boken jag läser i är verkligen inte den lilla. 1100 sidor engelsk litteratur. Psykologi. Ajajaj...

Men iaf, mellan allt pluggande begav jag mig mot gymmet för att träna lite gympa. Bra pass med favvoLotta. Hon har så snygg kropp så det inte är sant. Lagom smal och fit och dessutom brun (stort + i kanten). Mums. Jag vill också se ut sådär! Man blir ju verkligen peppad och kör på extra hårt när man har en sån som henne framför sig. Man riktar lixom in sig på "den där kroppen ska jag ha!". Det kommer, det kommer... ;).

1 kommentar:

  1. USCH är det enda jag kommer på. I morgon åker min dunjacka fram. Jag orkar inte frysa mer.

    SvaraRadera