måndag 25 oktober 2010

Lite matpics/tips...

Hola! Detta åt jag och Jim i lördagskväll efter jag varit duktig och aktiv och utfört högskoleprovsskrivning hela dagen. Detta skulle firas/sörjas + att vi skulle fira Jims skrivna tentor.

Hasselbackspotatis gjorda på små, söta, röda delikatesspotatisar från ICA, kryddat och gott oxkött, sallad och Jensen's favoritsås. SÅ smarrigt! :) Perfekt lördagsmiddag. Tips, tips! :)


Vi fick en kupong om att få hämta ut den där nya tacogratängen från Findus som dom gör reklam för på tv. Inget jag köpt annars tror jag, men nu när man fick en så får man ju testa. Helt okej till en vardagsmiddag men lär inte köpa hem igen. God, men hade varit godare med hemmagjord.


Står att det är 3-4 portioner. Vi åt upp allt bara vi två...

4 kommentarer:

 1. Gratängen ser ändå god ut!

  Hasselbackspotatis är det bästa mina grabbar vet. Det är så jobbigt att göra det åt 6 matvrak dock :( Skala, skiva och fixa minst 30 potatisar och jag brukar äta 2...

  SvaraRadera
 2. Åh, hasselbackspotatis!! Det har jag inte ätit på år och dar - hade väl mer eller mindre glömt bort att det finns nåt som heter så!? :-)~

  Köpte nån enportions-lasagne till sonen i förra veckan, eftersom han ville ha med sej "nåt riktigt" på jobbet. Men han tyckte det var mindre än en portion... <:-) Mest luft i förpackningen!?

  SvaraRadera
 3. Hur gick Högskoleprovet då? :-) Det var första gången för min del, det var verkligen tidspressat, knappt så att man hann med!

  SvaraRadera
 4. Först vill jag bara säg - snygg ny layout på bloggen! :)

  Sen - mmmmm vad gott det såg ut med oxkött och hasselbackspotatis. Gratängen däremot lockar mig inte lika mycket.. ;)

  Kram!

  SvaraRadera