fredag 22 oktober 2010

Dumle-noblesse-kakor

Alla har vi våra svagheter och kakor är en av mina. Baka kaka gör mig glad. Kakor är ett måste för att jag ska må bra. Alla människor behöver unna sig olika saker för att få styrka och ork och kakor är en av några saker som gör mig lycklig. Hade jag inte fått baka kakor och stoppa dom i munnen så hade jag inte haft samma motivation som jag har idag. Kakor is the shit! :)

Idag har jag bakat Dumle-noblesse-kakor. Yammi! Har inte smakat på dom än, men hur fel kan det bli lixom?! :) Blev tipsad om kakan av en bekant och receptet hittar ni här.

Jag tror någon ska mumsa i sig sådana här i kväll... Kan ni gissa vem?! ;)

5 kommentarer:

 1. Åh vad gott det ser ut! Jag själv brukar göra dumlekakor och dom är otroligt goda! Ha en jätte härlig helg! Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera
 2. Var de så goda som dom ser ut?? Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 3. Mumseli-mums! :-)~

  Jag bakar inte så ofta, för det brukar sällan bli särskilt bra - men det där med att pryda en kaka med en Noblesse var ju både smart, snyggt och framförallt enkelt! (Minns med viss fasa hur resultatet såg ut när jag senast skulle försöka glasera cupcakes... Hm!) Att det dessutom är gott tvivlar jag inte en sekund på! :-)

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag helt plötsligt väldigt kaksugen ;-)

  SvaraRadera
 5. Gud, vad mumsigt det ser ut!!!! Vill ju ha...

  SvaraRadera