måndag 25 oktober 2010

Whateves

Inte mkt uppdatering här i helgen. Beror på att jag verkligen haft fullt upp. Så fullt upp att jag inte ens har kunnat ta (men vela såklart!) mig tid till att blogga lite. I fredags var det som sagt plugg nästan hela dagen, i lördags var jag iväg och skrev högskoleprovet och igår jobbade jag först halva dan och sen hem för att slänga i mig mat innan jag hade bestämt träff med min grupp (i rättspsykologi) för att skriva klart och lämna in duggan. Färdig vid 21 på kvällen och då blev det också middag (för att sen lägga sig vid halv 11 för att upp och jobba idag igen). Pju vad slitet det har varit.. Har så mkt som far runt i huvudet, är ständigt stressad och går runt och har ångest över allt jag inte hinner med och saker jag måste hinna med men som jag inte gör. What to do? Klona mig själv kanske hade varit lämpligt.. synd det inte går. Det hade ju verkligen räddat mångas liv kan jag tänka mig.

Och pga allt slit i helgen så har det inte blivit någon träning. Ingen träning i lördags och ingen igår, och jag kände redan den där komma-ifrån-träning-känslan igår för att jag inte tränat på två dagar. Ni vet den där likgiltiga känslan "ahh, skit samma", vilket gjorde att jag åt upp en halv påse chilinötter och några rutor choklad. Jag som absolut INTE äter onyttigt på söndagar. Men så fort man kommer ifrån träningen så bryr man sig lixom inte. Jag är ju tusen ggr mer taggad till att vara nyttig när jag håller igång. Så utan träning hade jag alltså gått under. Jag hade varit en "whateves"-typ. Det tänker jag alltså aldrig bli och därför var jag och träna idag även om inte suget fanns där så som det brukar.

Först zumba med Ellan och fy fanken vad skoj det var! I totally love zumba! Jag skulle så gärna vilja spela in mig själv hur jag dansar och lägga ut här på bloggen för att ni ska få se hur roligt det är.. Men det tänker jag inte, haha.. Visat några moves för Jim och han håller ju på och dö av skratt. Tycker typ att jag är det fulaste (men ack det roligaste) :). Zumba är roligt... ja, det var väl det jag skulle komma till.

Sen var det knägruppen efter det. Inte varit där på några veckor nu pga jobb, fotbollsmatch mm. Men idag var det dags igen. Sen nästa vecka är det tydligen höstlov och ingen knägrupp.

NU måste jag verkligen plugga.... Men först, lite följande matpics........ ;)

2 kommentarer:

 1. Man får synda på en söndag ;)
  Ja, det var massa inlägg du hade gjort. *ASG* Jag tyckte det var skitkul!
  Sushi är det bästa som finns! Förstår mig inte heller på pizza och spett?

  Hoppas högskoleprovet gick bra!

  SvaraRadera
 2. Zumban var riktigt skoj!!!:) Måste vi köra igen snart. Underbart att träna olika saker...:)
  Förresten, håller med föregående, man får synda på en söndag.:), och närsom hihi:)

  SvaraRadera