tisdag 19 oktober 2010

I form med Anna Anka

Sitter as we speak och kollar på I form med Annan Anka. Anna Anka är ju vad hon är, men något man inte kan missunna henne är hennes enorma kraft inom träning (men är hon inte liiite väl smal?! :/). Tänk att få ha träning som sitt jobb.. Vilket paradis. Nog för att jag har andra visioner med mitt liv också, men att ha all den tiden till att träna måste vara så himla underbart. Tycker dock att hon borde äta upp sig lite. Till skillnad från kvällens huvudfigur så har hon ju för lite fett på kroppen tycker jag. Eller vad säger ni?

Miguel, som kvällens program handlar om, han dricker massor med vin och grädde rakt ur förpackningen. Alltså tror verkligen folk på detta? Att man kan livnära sig på fett? Jag har aldrig följt några dieter så jag vet inte vad som är "bäst" och inte. Men jag tycker precis som Anna Anka sa i programmet, ALLA behöver kolhydrater. Jag försöker alltid få i mig lite av varje. Sen självklart så ska man välja rätt mängd av allt och det är väl där vissa människor hamnar lite snett. Jag som är en liten pastaälskare önskar ju ibland att pasta vore lite nyttigare än vad det är. Men jag skulle ju aldrig sluta äta det.. aldrig.

Nä, tänk vad kul det hade varit att få vara med i det programmet. Få tips och idéer och lyssna på ett riktigt proffs. Samma som Biggest Loser, man kanske inte platsar in där precis men tänk vilken upplevelse med all den informationen, träning och bra kost dom får.

2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt missat allt som någonsin har vistats med Anna Anka...
    Instämmer med att hon är för smal!

    SvaraRadera
  2. Attans att jag missade premiären av programmet. Håller med dig, tänk att få ta del av alla expertråd, tips, kost och träningsupplägg. Och framförallt någon som peppar en till max - det kan vara svårt att uppnå själv ;) Anna Anka, hon är väldigt deffad men å andra sidan så vid hennes ålder så har man ju inte så mycket av det där "ungdomshullet" kvar...

    Ja, det där med att få i sig rätt mängd av allt är svårt. Och det brukar bli mycket av de där kolhydraterna är med, fast de behövs ju också i och för sig! Kram

    SvaraRadera