onsdag 27 oktober 2010

Trött, tröttare, San

Hemma efter en mysig kväll på stan med älskade sambon. Vi åkte ner med bussen och gick på en av våra favoritrestauranger - Italia. Mkt god mat! Blev kanske lite besviken idag och bestämde mig för att testa någon rätt med skaldjur nästa gång. Skriver det här ifall jag glömmer och envisas om kalvfilé igen ;). Gott vin till och en promenad i duggregnet efteråt gjorde detta till en väldigt mysig kväll. Och vet ni vad det bästa är? Den är inte slut än! Det ska bli lite lugn och ro i soffan snart efter en lång och tröttig pluggdag. Nästa onsdag är det dags för tenta som omfattar ca 700 sidor engelsk litteratur i rättspsykologi. Snacka om att jag ser fram emot att ha gjort den. Pallar inte sån här stress och press.. pju...

I förmiddags var jag iaf iväg på spinning. Det skulle vara ett "vanligt" spinningpass med favvoLotta, men när jag kom så var activion igång. Dom har tydligen satt in extrapass för att det kom så mkt folk på activiopassen. Great tycker jag! :). Jag spinnade på och fy F*N vad jobbigt det var idag.. Hade knappt någon ork kvar när finalen kom. Men jag cyklade på och tog mig igenom passet. Svettig och dann. Precis så som man ska vara!

Men passet resulterade i en väldigt trött San. Både psykiskt och fysiskt. När jag kom hem och hade duschat satte vi oss i soffan för att äta lite lunch och när lunchen var uppäten så la jag mig ner och höll om min kise, och bakom mig la sig Jim. Jag somnade såklart (ja, det gjorde vi ju allihop) och även om det bara gällde 20 min så blev jag så slö. Jag är verkligen alltid trött! Jim har aldrig stött på någon som kan somna så tvärt och snabbt som jag kan. Enda gångerna jag håller mig vaken är när jag är i gång med något. När jag kör bil, kollar på tv eller över huvudtaget när jag inte är aktiv och har något att göra, så är jag trött och somnar. Äter som jag ska, stoppar i mig vitamintabletter var dag och ibland järntabletter. Vet inte vad jag ska förändra/tillsätta för att inte vara så trött. Och sover mina 7-8 timmar gör jag alltid (nästan alltid). Jag är väl bara sån. Jag kommer väl föralltid vara en somna-till-film-och-förstör-myskvällen-typ. Bara att acceptera... :).

2 kommentarer:

 1. Men vad är nu detta activion?

  SvaraRadera
 2. Men hurru tjejen, du är verkligen fin som du är....
  Min idealvikt ligger runt 60 kg. Vill helst inte gå under det eftersom jag vet att det spårar ur då. Jag gick upp från 60 till 90 (!!!) under min graviditet. Väldigt mycket pga mina hormoner jag fick ta.
  20 kg var lätt att gå ner. Till bröllopet och efter ett jädra tufft program (med 90 minuters promenader varje morgon, vilket jag inte har tid med nu) var jag nere i 64. Efter bröllopsresan 68 och poff så vägde jag nästan 71... I morse 66.9! Nu ska jag j...ar gå ner med ett stadigt resultat. Utan att behöva promenera 90 minuter varje dag utan så det passar mitt liv ;)

  Tack i alla fall!

  SvaraRadera