fredag 22 oktober 2010

Ny frilla, att trivas och afro.

Igår gick jag från långt (läs: längre) till kort hår. Åkte in till kusinen som är frisör och fick plockat av mina extensions. Vilken tid det tog, och inte för att jag är ömhårad överhuvud taget, men ajaj.. Det tog över 2 timmar att få håret till det normala igen. På vissa ställen hade där blivit riktiga dreds och det var dom som tog tid att kamma ut. Men det var helt klart värt det! Nu har man provat det och jag kan absolut tänka mig att ha det igen. Men först ska jag njuta av att kunna tvätta mitt hår varje dag (jippii!!) och kunna borsta igenom det. Det ska bli skönt :).

Så efter alla extensions var ute passade vi på att klippa en lite ny frisyr. Innan har jag haft det kort på ena sidan och sen har det gått snett ner mot andra sidan där det varit längre. Nu har jag istället klippt typ page där bak och lite längre fram på ena sidan. Får mig att tänka lite på Alice i L Word (San♥L Word). I like! :).


Så såhär blev alltså resultatet. Mkt nöjd. Känns faktiskt riktigt skönt att ha kort hår igen. Samtidigt som jag har beslutsångest varenda gång jag ska klippa det, ska jag spara till långt eller klippa kort?! Eviga frågan... Kan aldrig bestämma mig. Men så trivs jag väldigt bra i kort och har aldrig haft speciellt långt hår. Kusinen och alla hennes frisör-kompisar/elever (Hon går sista terminen på Hårakademin som är en frisörskola i Malmö) tycker jag är SÅÅ snygg i kort och ska definitivt klippa kort för det är så coolt, fräckt osv. Det tycker ju jag också, meen (där är alltid ett men).
Sen är ju mellanlängden när man sparar till längre förskräckligt jobbig också. Jag är ju som sagt en allt eller inget person. Kort eller långt, inget mitt emellan ;).

Och det är faktiskt inte bara på insidan man ska trivas. Även utsidan. Och jag tror att det går hand i hand. Självklart är nr 1 att man ska vara nöjd på insidan men det kommer lite av att man gör små förändringar med sig själv som man blir glad och nöjd över. Detta är en liten förändring på mig. Så nu känner jag mig lite piggare, lite fräschare och lite snyggare ;).

Nu ska jag fortsätta plugga vilket jag gjort nästan nonstop hela dagen. Förutom ett litet snabbt bak idag och lite träning. Blev Afro + 20 min på cross'en. Trevlig start på helgen! Kram på er

3 kommentarer:

 1. Nej jisses vilken SUUUUUPERpingla du är. Herre jösses!
  Nu vill jag också ha sånt hår. Sjukt snyggt klippt och sjukt snygg du är!

  SvaraRadera
 2. Super snyggt!! Du passar jätte bra i det :-) Ja, visst är det kul med lite förändring. Hoppas allt är bra annars! :-)

  SvaraRadera
 3. RIKTIGT snyggt! :)

  Älskar coola frissyrer.

  SvaraRadera