söndag 17 oktober 2010

Lite nytt, lite gym och lite fotboll

Egentligen skulle jag plugga ikväll, men istället slutade det med att jag satt framför datorn och klurade på bloggdesignen. Attans. Att jag aldrig kan ta vara på min tid bättre. Får helt enkelt plusa på pluggtiden på morgondagens pluggtid. Får jag ett helvete då istället för idag. Win loss kan man kanske säga...

Ny header som ni säkert ser. Vet inte riktigt om jag är riktigt nöjd inu, men det får vara såhär så länge. Bättre än innan i vilket fall så. Största problemet nu är att jag inte får in sidomenyn mer mot mitten. Känns som jag försökt allt. Eller så ger jag bara upp för fort. Orkar faktiskt inte ta reda på vilket påstående som är mest sant, ikväll.

Hade en trevlig tur på gymmet efter jobb idag. Värmde upp på cross'en och där brukar jag oftast hålla på i en halvtimme. Idag höll jag på lite längre av rena farten. Musiken gjorde att minutrarna gick fort och jag glömde nästan bort mig där ett tag. Härligt! Sen rusade jag (läs: lunkade) runt bland maskinerna och körde mina olika övningar. Mestadels tränade jag i sjukgymnasthagen där jag börjat trivas riktigt bra. Känner mig lixom hemma där. Där får jag göra allt i min takt, slipper köa till maskiner och konkurrera med andra. I like.

I morgon blir det ingen knägruppen heller. Fotboll som gäller (Malmö FF - Kalmar FF) med Jim, Micke och Ellinor. Ska bli riktigt skoj! Lutar åt att ta med en stor termos med varm choklad så vi kan hålla värmen. Det är inte precis sommar.. eller höst längre. Rena rama vintern - Buuurrr!

Detta är en film från förra matchen vi var på. Vilken upplevelse! Man behöver inte vara fotbollsfantast för att uppskatta det här! :)
Precis, verkligen alldeles precis bakom oss så var där några pyromaner. Dom fick riktigt mycket stryk innan dom tog sig ut ur folkmassan (inte av oss då förstås). Och nä, jag tycker inte om att folk slåss, men det är inte okej att göra som dom gör. Även om jag måste erkänna att det ser coolt ut på film ;). Ps. Ni MÅSTE bara kolla 5.45 in i filmen. Snacka om att vi var peppade där! :).
.

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt med fotboll sådär, men kallt...

  Ang min ätstörning så svarade jag på bloggen, lite längre eftersom det kan vara intressant för andra att läsa kanske?
  Det var i alla fall anorexia light (ätstärning UNS)eller ortorexi. Väldigt vanligt bland träningsmänniskor.

  Ang kamera så väljer jag såklart mellan canon och nikon. Jag lånade ju en Nikon 5000D förut, men jag är inte ute efter filmfunktionen. Jag vill ha en ren kamera, men en BRA kamera och vill kanske inte lägga pengar på att kunna filma då jag inte är så intresserad av detta. Min nuvarande duger bra då.
  Jag vill ha bra objektiv och andra saker istället. Och kunna ta (lära mig) grymma kort!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bloggdesign du fixat!!! Man blir ännu mer peppad att träna ju:)).
  I morgon ska vi springa du och jag sedan fotboll, najs!
  Förresten, angående det du skrivit om äta gottis. Klart, du ska unna dig gumman. Du är så fin, tränar mycket m.m. Gör som mig haha 2 chokladrutor och så till och från... Puss

  SvaraRadera
 3. Jag måste hålla med Ellan ovan. Du är så fin på bilderna!
  Så härligt med sportiga, naturliga bilder. Inspirerande!
  Jag svarade för övrigt igen på bloggen :D

  Och tack för dina fina ord!

  SvaraRadera
 4. Kopierar mitt svar: Bilderna är från 1998. Jag började min sjuka period då jag var 16, men fick sedan barn som fick mig på andra tankar ett tag.
  Då jag var runt 23-25 tog jag upp kampen om kroppen igen och höll på tills jag blev 30. Sådär jättesmal var jag bara under något år.

  Nej, med kläder på märks ju ingenting. Inte ens med trosor på eftersom det är just själva bikinisnittet som besvärar mig. Det är otroligt löjligt, men det har ju gjort att jag har haft komplex för min mage i 19 år!!! Jag kan verkligen slå folk som tar på magen eller ens tittar konstigt åt den.

  När jag ligger runt 60 kg tycker jag visserligen att jag har en fin mage, men det är just det där med snittet.... :( Jag skulle inte tveka en sekund om jag hade råd med en operation. Inte EN sekund!!!

  Och jag vill också vara tight som en tiger. Har inte heller lagt märke till någon mage på dina bilder, men jag vet ju hur det är att störa sig på något som man bara själv ser...

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Störtskön header, nu snackar vi träningsblogg!=) Alla margins och paddings såg rätt avskalade ut när jag jobbade i koden, det kanske bara är det. Bengaler är jättefint på håll, precis som fyrverkerier. Men det är inget man borde tända på i en folkmassa=/

  SvaraRadera
 6. Ang. Thailand så ska pojkarna dit och hälsa på sin pappa som bor där i januari. Jag, Richard och Josefine åker själva i mars. Ska bli helt underbart!
  Koh Tao är också vackert. Jag föredrar paradisstränderna som finns på södra sidan runt Krabi och Trang - Phi Phi.
  Vi var ju på Koh Samui på bröllopsresan och var inte jättenöjda.
  Folket och hotellen var UNDERBARA, maten likaså, men omgivningen var inte lika idyllisk som på Phuket till och med.
  MEN, vi tycker alla olika... ;) Jag vill verkligen åt det lilla enskilda, rena, paradisiska!

  SvaraRadera
 7. Wow, jag måste hålla med om att din nya bloggdesign är supersnygg. Tummen upp för den ;-)

  SvaraRadera