måndag 13 december 2010

Kämpigt, motionscyklar mm

Det gick bra på gymmet idag. Men det var lite kämpigt att cykla dit i snöväder och blåst, och när jag väl kom fram så var typ ALLA (ca 30 st) konditionsmaskiner upptagna och jag fick efter 5 min ta en motionscykel istället för cross'en. Inte alls fel måste jag säga! Bara på den kvarten som jag satt där så blev jag mkt mer svettig och andfådd än vad jag blir på cross'en under 15 min. Tack för det säger jag :). Kommer nog bli fler cykelturer där.

Knägruppen gick bra. Det var väl lite kämpigare ä vanligt när det kom till vissa övningar, men det var skönt att vara där. Det är lite peppande när man vet att man inte är ensam om att ha problem med knäna. I kväll var vi 8 tappra som tränade ihop.

I morgon blir det vila, inte nog för att jag faktiskt ska jobba 12 timmar, men jag behöver vila. Minst var tredje dag har jag bestämt att jag ska vila kroppen och det ska jag verkligen försöka hålla. Och dessutom kan man typ räkna på 1 hand hur många lediga dagar jag har innan jag lämnar kalla Sverige.

Får lite panik när jag tänker på hur svårt det kommer bli att hinna träffa alla. Saknar Jim lite extra i kväll fast han är här hos mig.. När vi stod i köket innan så tog han tag i mig och sa "Jag får se på dig", och sen stod han och bara kolla mig i ögonen och log och kysste mig. Han "ville njuta av utsikten" och sa något i stil med att det är bara jag som kan ge sådana blickar. Då sa jag, "Ja titta noga nu, för snart får du inte så mig på 2 hela månader ;P", haha.. Han dog lite där... och jag med. Det börjar nog gå upp för en lite mer för var dag, att vi ska vara ifrån varandra länge. Även om det är väldigt svårt att förstå när man är här hemma och lullar rundor i sitt vardagliga liv.

Nu ska jag mysa en stund i soffan innan sängen kallar. God nighty!

1 kommentar:

  1. Var också på gymmet igår och det var överfullt. Alla våra konditionsmaskiner var upptagna så jag fick också ta en cykel. En cykel som man sitter i!! Brukar annars också ha crossen. Faktiskt ganska skön och jag tänkte också igår den ska jag ta igen! :)

    SvaraRadera