söndag 5 september 2010

Afro = roligt!

Idag fick det bli lite gympastång. Har lite träningsvärk på konstiga ställen som ovanför gumpen bla. Vet inte riktigt hur jag lyckats få till det, men härligt är det! Körde iaf på ordentligt idag och svettigt var det. Samma gympapass som jag gick på förra veckan och han har ju så bra musik på sitt. Man blir pepp och kör järnet. Gött!

I fredags var det också en massa träning. Har inte riktigt haft någon tid till att blogga för det har varit mkt i helgen. Jag gick iaf först på afro och sen på spinningstyrka, och det var riktigt bra! Instruktören som höll i afron hade jag tidigare inte stött på. Och hon var så snygg! Turkosa baggyshorts och en turkos baggytisha och en brun kropp till det. Jag blir verkligen ännu mer pepp när det är snygga instruktörer med snygga kroppar. Det ger en lixom hopp och man tänker "Kan hon få en sån kropp av att träna afro, så kan jag också få det!" :). Afron var riktigt rolig också. Hon ledde bra och körde alla roliga övningar. Emellanåt fick jag nästan skrattanfall. Fick koncentrera allt vad jag kunde för att inte skratta så någon såg. Det är så det är med afro, det är så roligt och man gör så många häftiga övningar så man ibland inte kan hålla sig... Tänker typ varje gång när jag är på afro, att jag skulle vilja filma och visa här på bloggen hur det ser ut, men då hade man väl bara skämt ut sig, hah ;).

Nu ska jag skynda vidare till nästa blogg innan jag ska slänga mig i soffan med godisskålen som står här bredvid mig. Jag hade ju tänkt att jag skulle vara nyttig idag, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Det vet vi ju alla!.. suck..

I fredags var vi hos pappsen och hälsade på. Det blev grillat och gosh så gott det var! :O Fisheye-foto därav den annorlunda bilden! :)

1 kommentar: