måndag 20 september 2010

Inte bara träningsrelaterat..

Är det bara jag som är så ÄCKLIGT trött och arg på inskränkta människor?! Skäms nästan över att säga att man är Skånebo efter valet igår. SD i riksdagen är en katastrof! När jag väl hittar något som jag tycker är intressant, då brinner jag för det! Många vilda diskussioner på FB just nu, och det gör mig både arg och förbryllad. Har god lust att plocka bort varenda en med främlingsfientliga åsikter. Och lika arg är jag över alla dom som inte röstade alls. Hur kan man inte vilja ta tillvara på den rätt som vi alla människor har?!

För övrigt.. somnade igår med lite ont i halsen och vaknade idag med ännu mer halsont. Aj! :( Varför.. Vill inte bli sjuk! Jag som hade planerat att springa/gå en promenad när jag vaknat. Nu blev det istället en stor kopp te i soffan. Hoppas på bättring i halsen, för ikväll, då blir det zumba och knägruppen! :)

2 kommentarer:

  1. Ja man blir förbannad. Inte bara just detta med SD, utan att man faktiskt lever i ett land där man har all möjlighet att påverka - men inte tar chansen! Vi ska vara glada för att vi lever i ett så demokratiskt land, som Sverige :-) Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Det känns skönt att komme från den lite mer liberala staden stockholm. Jag skulle också ah skämts över att vara skånebo.

    SvaraRadera