tisdag 7 september 2010

Zumba

När jag gick för att kolla schemat på Gerda över dagens träning så upptäckte jag att det var zumba, precis vid den tidpunkten jag hade tänkt träna! Yay tänkte jag och bestämde mig för att cykla dit och vara med. När jag kom fram så var där så himla mkt folk och alla biljetter (visste inte ens att det behövdes biljetter - annars har vi bara biljetter till spinningen) var slut. Massor med folk stod utanför salen och var bittra och besvikna för att dom inte kom med och för att dom inget visste om biljett. Inte hade jag hört att man behövde biljett heller. Så efter att ha lyssnat lite på instruktören så vände jag och gick ut på parkeringen för att cykla hem.. Men av någon anledning så tänkte jag "Nä, jag vill inte cykla hem. får väl helt enkelt träna något annat istället". Så jag gick in igen och då stod hon och släppte in folk. Jag frågade, och var välkommen jag med. För denna gången fick det bli såhär, sa hon. Wohoo! :)

Och shit vad kul det var! Vi dansade till 8-9 olika låtar och danserna var alla möjliga. Salsa, afrikanskt och några andra som jag aldrig ens hört talas om. Så jäkla roligt! :) Och trött blev man. Rolig variation till allt annat jag tränar. Och sen var det så härlig musik också! :) Kommer definitivt bli fler pass!

Och träningsvärken infinner sig precis som jag trodde. Herregud alltså.. Jag har träningsvärk i hela gumpen, framsida lår och utsida lår. I muskler som jag aldrig haft träningsvärk i förr tror jag.. Känns annorlunda och oooont! Det var nästan så jag skrek rakt ut när jag stretchade framsida lår idag - ajaj! :P

1 kommentar:

  1. Åhhhhhh, vad najs det låter!!! Det måste vi testa ihop:))). Haha, förstår du nu hur jag känner när jag stretchar framsida lår haha.

    SvaraRadera