tisdag 5 oktober 2010

Kyckling, ätstörningar och ett jäktigt liv

Ikväll var jag sugen på kyckling. Jag är verkligen en periodare. Kan hända att jag skrivit det innan men jag gör det igen. Jag är sugen på olika saker i perioder. Just nu är jag inte sugen på så mkt nyttigt som jag brukade köra till frukost/lunch innan. Har ätit mkt havregrynsgröt i perioder, macka med keso och avokade (mkt keso), omelett och ägg i olika varianter mm. Men nu är jag inte sugen på något sånt. När jag tänker på omelett så blir jag nästan lite kräkfärdig. Finner inte alls något sug! Varför är det så? Varför kan jag bara inte tycka om allt, alltid. Snääällaa!

Så i förgår åt vi kyckling, idag åt vi kyckling och i morgon tänkte jag prova på att göra en thai-kycklingsoppa. Kyckling 3 gånger på en vecka och innan denna veckan har jag varit så sjukt trött på kyckling. Im a weirdo! ;P

Det blev iaf en liten kycklinggryta/sås ikväll (ca 3 portioner).
  1. 1/2 hönsbuljongtärning
  2. 4 dl minimat-grädde
  3. 2 kycklingfiléer
  4. 1/2 zucchini
  5. 1/2 paprika
  6. 1 färsk röd chili
  7. 1 tsk sambal olek
Skär allting i bitar. Stek kycklingfiléerna och zucchinin, salta och peppra och låt få lite yta. Häll i matgrädden och buljongtärningen. I med paprikan, chilin och sambal olek och smaka av med eventuellt mer kryddor osv. Servera med pasta eller ris och en god sallad. Smaka!

Jag tyckte det blev megagod smak. Ibland behöver det inte vara svårt för att vara gott. Idag var en sån dag! :)


Måste även be om ursäkt för dåligt uppdaterande. I hate it! Jag saknar verkligen att både blogga själv och läsa andras bloggar när jag inte har tid till det. Nu är det så sjukt mkt plugg och förutom den stora tentan som jag pluggar till (ca 500 sidor psykologi, engelsk litteratur..baaah!) så har jag precis blivit klar med grupparbete 1 som lämnades in för en vecka sen och nu är det bara att påbörja nästa. Och förutom allt plugg ska ja försöka ha ett liv också. Jobba, träna, umgås med sambon, med vänner och ta det lugnt då och då. Blir lite för lite av dom 2 sista och det är pisstråkigt. Jag är för social för att bara sitta hemma. Men just nu är det mkt, men förhoppningsvis, om några veckor så är jag ikapp igen och jag kan få lite mer lugn och ro.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är megaduktig som finner tid till så mycket som du gör ändå! Saknar dig, bästis!<3

    SvaraRadera
  2. Jag är också duktig på att snöa in mig & äta samma sak varje vecka. Speciellt frukost är svårt att variera, men jag är nöjd ändå. Och du - kyckling ÄR alltid gott & går att variera i det oändliga! :)

    SvaraRadera